Ingredients

  • Un pimentó mitjà per persona
  • Arròs
  • Tomaca triturada
  • Un gra d’all
  • Carn picada (porc, vedella o amb les dues)
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

Preparació

  • Posar oli en una paella per a sofregir la carn, l’all laminat, el julivert picat i un pessic de sal
  • Quan aquests ingredients estiguen sofregits, afegir l’arròs (més o menys un grapat per persona)
  • Afegir la tomaca triturada sense que arribe a bullir
  • Segons l’acidesa de la tomaca, podem afegir una cullerada de sucre per a contrastar-lo
  • Obrir els pimentons per l’extrem de la cua, extraure les llavors i netejar l’interior
  • Omplir-los amb l’arròs cuinat i tapar de nou amb la part de la cua
  • Embolicar amb paper d’alumini cadascuna dels pimentons farcits per a coure’ls en l’olla de pressió (30 minuts o ¾ d’hora a foc lleu) o en el forn (30 minuts)