Ingredients

  • 1 creïlla mitjana
  • 1 pastilla de caldo
  • Un tros de pa dur
  • 2 alls
  • Julivert picat
  • Pebre
  • Pinyons
  • Ralladura de llima
  • Una cullerada de mantega de porc
  • Un pessic de canyella
  • Oli d’oliva
  • Farina
  • Fulles de col

Preparació

  • Bullir la creïlla
  • Banyar i escórrer el tros de pa dur
  • Fer una massa amb la creïlla, el pa, els alls, el julivert picat, el pebre, els pinyons, la ralladura de llima la canyella i la mantega de porc
  • Calfar l’oli (com a mig got de vi) en una paella
  • En un bol, posar un munt de farina i fer un clot al centre per a incloure un pessic de pebre
  • Afegir al bol l’oli calent i remoure perquè la farina se sofrija
  • Quan l’oli es refrede, afegir la massa anterior amb la resta d’ingredients i pastar de nou
  • Per a fer les pilotes, ens podem banyar les mans amb suc de llima
  • Embolicar les pilotes amb un parell de fulles de col
  • Coure les pilotes en caldo d’olla